Clifton High School

Clifton
Registration Information: August 9th- 8:00 AM - 6:00 PM...August 10th - 8:00 AM - 6:00 PM...August 11th 8:00 AM - Noon.
Bell Schedules » FRIDAY PEP RALLY SCHEDULE 2016-17

FRIDAY PEP RALLY SCHEDULE 2016-17

FRIDAY PEP RALLY SCHEDULE 2016-17
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:50 AM 8:35 AM 45 min
2nd Period 8:40 AM 9:25 AM 45 min
3rd Period 9:30 AM 10:15 AM 45 min
4th Period 10:20 AM 11:05 AM 45 min
5th Period 11:10 AM 11:55 AM 45 min
Pep Rally 11:55 AM 12:25 PM 30 min
Lunch 12:25 PM 12:55 PM 30 min
6th Period 1:00 PM 1:45 PM 45 min
7th Period 1:50 PM 2:40 PM 50 min
8th Period 2:45 PM 3:35 PM 50 min